Verkoeling voor je huisdier

Waterspeelgoed voor je huisdier

Waterspeelgoed

De temperatuur blijft maar oplopen. Het is belangrijk dat je je huisdier verkoeling kan bieden.

Voor honden hebben we bijvoorbeeld een leuk hondenzwembad. Bij het zwembad wordt een afdekzeil geleverd.


Ondanks dat niet alle katten van een verfrissende duik houden, vinden ze een verkoeling tijdens warme dagen heerlijk. Speciaal voor hen hebben we de Kitty Pool. Met dit zwembad kunnen zij lekker spelend pootje baden!

Verkoeling voor je hond


Dog Pool Hondenzwembad Dog Pool Hondenzwembad

Zwembad voor honden, gemaakt uit stevig kunststof met robuuste muren, eenvoudig opbouwbaar, kleur: blauw. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten


Sla nu toe >


Koelmat Keep Cool Koelmat Keep Cool

Help je hond, ondanks de hoge temperaturen zich prettig te kunnen voelen, want niet altijd is een sprong in het frisse water om af te koelen. De koelmat Keep Cool is de ideale oplossing!


Sla nu toe >

Trixie Dog Activity Disc Trixie frisbee

Dog Activity Disc van Trixie traint spelenderwijs de snelheid en het reactie- en uithoudingsvermogen van jehond. Bij de disc wordt een oefeningenboekje met tips en tricks.


Sla nu toe >


KONG Wet Wubba Kong Wet Wubba

Speelgoed voor grote honden, drijfvermogen, ideaal voor spelen in het water of in de sneeuw, geschikt voor werpen en apporteren of trekken, opvallend geel, sneldrogend en bestendig.


Sla nu toe >

KONG Safestix KONG Safestix

Speelgoed voor honden, veilige apporteerstick, van zeer robuust en buigzaam kunststof, geschikt voor binnen en buiten, drijvend en tandvriendelijk, makkelijk terug te vinden


Sla nu toe >

Raindrop Drinking Fountain Raindrop Drinking Fountain

De Raindrop Drinking Fountain van Pioneer Pet stimuleert je hond meer te drinken, omdat het voortdurend kletteren van het gefilterde water zeer prikkelend werkt.


Sla nu toe >

 


Verkoeling voor je kat

 Kitty Pool met zwemmende speeltjes Kitty Pool

Het fascinerende zwembad is ideaal voor leergierige, nieuwsgierige katten. Het magisch glinsterende water met het drijvende kattenspeeltje biedt een interessante afleiding.


Sla nu toe >


Koelmat Keep Cool Koelmat Keep Cool

Help je kat, ondanks de hoge temperaturen zich prettig te kunnen voelen, want niet altijd is een sprong in het frisse water om af te koelen. De koelmat Keep Cool is de ideale oplossing!


Sla nu toe >

Cat Mate Drinkfontein - 2 l Cat Mate Drinkfontein

Net zoals mensen houden honden en katten van vers en zuurstofrijk water. Met de Cat Mate bron voor huisdieren is dit geen probleem meer. Door water te laten stromen blijft het water zuurstofrijk.


Sla nu toe >


Catit Design Fresh & Clear Drinkfontein Catit Design Fresh & Clear Drinkfontein

Stromend water animeert je kat meer te drinken. Het wordt voortdurend gefilterd en smaakt zo altijd vers en lekker. Met extra grote inhoud en grote oppervlakte.


Sla nu toe >


 SureFlap Microchip Kattenluik SureFlap Microchip Kattenluik

De SureFlap kan de chip van je kat lezen. Met deze chip kan je kat naar binnen en naar buiten. Het SureFlap kattenluik laat zich probleemloos in elke soort deur installeren.


Sla nu toe >


Kattennet Transparant Kattennet Transparant

Met het transparante kattenbeschermnet, kunnen balkons en open ramen en andere gevaren eenvoudig, effectief en vrijwel onzichtbaar worden beveiligd.


Sla nu toe >