Levertijden en verzendkosten

Levertijden en verzendkosten
 • Verzendkosten

  Levertijden en verzendkosten

  Bestelwaarde € 9,00 - € 19,00:
  Bestelwaarde € 19,00 - € 29,00:
  Bestelwaarde> € 29,00:

  Verzendkosten: € 4,99

  Verzendkosten: € 2,99

  Verzendkosten: Gratis

  • Onze levertijd binnen Nederland en België is 1 - 4 werkdagen*

  • Pakketten worden verpakt met een maximum van 31 kg. Bestellingen met een hoger gewicht worden (afhankelijk van het gewicht) in twee of meer pakketten verstuurd. Voor deze extra verzendinspanning kan afhankelijk van het gewicht en de waarde van je zending een extra toeslag van € 2,99 voor tweede en volgende pakketten in rekening gebracht worden.

  • Het totale bedrag aan verzendkosten wordt aangegeven zodra je inlogt in jouw account of wanneer je jouw afleveradres opgeeft bij het valideren van de bestelling.

  • In België is het mogelijk jouw bestelling te leveren aan een Mondial Relay afhaalpunt. Hierbij geldt een maximaal gewicht van 23 kg per pakket.


 • Levertijd Nederland en België

  Levertijd binnen Nederland en België

  Om je bestelling zo snel mogelijk te kunnen bezorgen, werken we samen met vier bezorgpartners: PostNL, DHL, DPD en Bpost.

  Zodra je pakket wordt verwerkt in ons magazijn, kun je via ‘Mijn bitiba’ bekijken welke bezorgdienst je pakket komt bezorgen. Als het pakket vervolgens is ingepakt en klaar staat voor de bezorgdienst om opgehaald te worden, ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail waarmee je het pakket kunt volgen.

  • Binnen Nederland en België wordt meer dan 90% van onze bestellingen geleverd in het hieronder aangegeven aantal dagen.

  • De levertijd kan afwijken door de beschikbaarheid van een product in ons magazijn, productsoort, feestdagen of gekozen betaalmethode (vooruitbetaling). Indien wij voor de levering moeten uitwijken naar een van onze internationale magazijnen geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Meer uitleg over deze uitzonderingen vind je verderop op deze pagina.

  • In "Mijn bitiba" kan de status van je bestelling vanaf het moment van bestellen tot de aflevering worden gevolgd.
  Bestelling op:
  Verwachte levertijd:

  Maandag:

  1 - 3 werkdagen

  Dinsdag:

  1 - 3 werkdagen

  Woensdag:

  1 - 3 werkdagen

  Donderdag:

  1 - 3 werkdagen

  Vrijdag:

  1 - 3 werkdagen

  Zaterdag:

  1 - 3 werkdagen

  Zondag:

  1 - 3 werkdagen

 • Uitzonderingen

  Uitzonderingen

  Beschikbaarheid van een product

  In sommige gevallen zal het product van je keuze niet lokaal leverbaar zijn. Om je bestelling toch zo spoedig mogelijk te kunnen leveren wijken wij in deze gevallen uit naar een van onze internationale magazijnen. Houd er rekening mee dat de levering van je bestelling hierdoor ongeveer 3-5 werkdagen in beslag neemt. Meer informatie over de internationale levering vind je dan in onze verzendbevestiging en via de Track & Trace informatie van de bezorgdienst.

  Productsoort

  Niet alle producten worden vanuit ons eigen magazijn verzonden. Producten voor ongediertebestrijding worden rechtstreeks vanuit onze apotheek verstuurd en bezorgd door GLS. De levertijd is 2-4 werkdagen.

  Producten als BARF (Bones And Raw Food) en diepvriesvoer, aquaria, aquariumbenodigdheden en levende planten worden rechtstreeks vanuit de leverancier verstuurd en door een gespecialiseerde transporteur bezorgd.

  Heeft een bepaald product een afwijkende levertijd omdat het niet vanuit ons magazijn wordt verzonden? Dan vermelden wij dit in de volledige productbeschrijving. Wij vragen je daarom deze aanvullende informatie goed door te nemen.

  Vrachtgoederen

  Enkele zware en/of grote producten kunnen vanwege de omvang of het gewicht niet met de reguliere pakketpost worden verstuurd. Deze pakketten worden verzonden via vrachttransport en de levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen. Is dit bij een product van toepassing? Dan vermelden wij dit op de productpagina.

  Feestdagen

  Wij vragen je begrip voor vertragingen in verband met feestdagen. Wij streven naar maximaal één werkdag extra levertijd.

 • Verzendkosten

  Verzendkosten

  Land
  Verzendkosten
  Gratis verzending vanaf
  Netherlands

  Nederland

  € 2,99

  € 29,00

  Belgium

  België

  € 2,99

  € 29,00

  Wij helpen je graag!

  Heb je een vraag over je bestelling, de levertijd, de verzendkosten of iets anders met betrekken tot je bestelling, neem dan contact met ons op via onze klantenservice.

Prijzen in € incl. BTW * Leveringsvoorwaarden.

"Normaal" = De laagste prijs van het artikel in de afgelopen 30 dagen.

Betaalmethoden

Bezorgdiensten

 • Dpd
 • DHL
 • PostNL
 • Mondial Relay
 • bpost

Veilig shoppen

Download onze app

  • App Store
  • Google play