Corona FAQ

Beste klant van bitiba,

De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) baart ook ons bij bitiba zorgen en heeft een impact op eenieders leven. Het hele bitiba-team en al hun partners doen dag en nacht hun uiterste best om er in deze uitzonderlijke situatie er voor te zorgen dat we de gebruikelijke hoge kwaliteit en dienstverlening nakomen.

Uiteraard staat in de huidige situatie naast het welzijn van onze klanten en hun huisdieren ook de gezondheid van onze medewerkers voorop. We hebben uitgebreide beschermende maatregelen genomen in onze kantoren en logistieke centra om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Tegelijkertijd werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling betrouwbaar en veilig aankomt.

Leveringen

Meer informatie over COVID-19

Algemene informatie en updates over het onderwerp coronavirus (COVID-19) zijn te vinden op de website van het Robert Koch Institute en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), evenals de Global Veterinary Community.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om je te bedanken voor je begrip en kijken ernaar uit om jou en je huisdieren onze producten te blijven aanbieden.