bitiba gebruikt cookies om jou de best mogelijke service te bieden. Wanneer je verder gaat naar onze website, accepteer je de Cookievoorwaarden.

Gratis verzending vanaf €49,-

Verzendkosten – informatie en kosten

Wij bezorgen in heel Nederland en België vanaf € 19,-. Gratis verzending vanaf € 49,-!


Onze standaard verzendingen worden vervoerd met PostNL. Bij bestellingen ter waarde van € 49,- en hoger hoeft u geen verzendkosten te betalen. Bij bestellingen van € 49,- of minder brengen wij een bedrag van € 3,99 aan verzendkosten in rekening.

Dit geldt voor alle zendingen naar Nederland en België.
 

 

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf Bezorgservice
Nederland € 3,99 € 49,00 PostNL
België € 3,99 € 49,00 DHL , PostNL

 

PostNL
Standaard zendingen vanuit ons magazijn in Nederland worden in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen geleverd. PostNL heeft twee afleverpogingen en levert maandag t/m zaterdag.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent het pakket persoonlijk in ontvangst te nemen zal het pakket bij uw buren worden aangeboden. Als de bezorger niemand kan bereiken ontvangt u een bericht wanneer het pakket nogmaals zal worden aangeboden. Na de tweede afleverpoging is het pakket af te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

DHL en bpost
In sommige gevallen kan het voorkomen dat het product van uw keuze niet leverbaar is vanuit ons magazijn in Nederland. Om ervoor te zorgen dat u uw volledige bestelling toch zo spoedig mogelijk in ontvangst kunt nemen, wijken wij voor de levering dan uit naar ons magazijn in Duitsland.

Als wij uw pakket vanuit ons magazijn in Duitsland moeten verzenden, is de levertijd 3-5 werkdagen en zal de levering worden overgedragen aan DHL. Als uw pakket naar een adres in België verzonden moet worden, zal de uiteindelijke bezorging niet door DHL maar door bpost verzorgd worden.